Del Popolo je mobilní pizzerie nabízející rustikální neapolskou pizzu.
Del popolo je mobilní pizzerie umístěná do transatlantického lodního kontejneru, který byl přestavěn na kuchyni. Stěna ze skla odhaluje interiér včetně tradiční italské vypalované pece na dřevo. Informace, menu a kde se pojízdná pizzerie nachází, naleznete zde.
Majitel, Jon Darsky pracoval s čtyřmi designéry a utratil 180 000 dolarů, aby se pizzerie vešla na korbu nakládního vozu. Velká trouba, která může dosáhnout teploty až 800 stupňů, zabírá téměř třetinu prostoru uvnitř kontejneru kuchyně.
Příprava oblíbené pizzy trvá asi 1 minutu.
Bílý ciferník s bílými ručičkami na bílém podkladu - to je tedy inteligentní nápad! Nýtovaná konstrukce mostu skončí v muzeu.…
Dobrovolně Hodinu denně Zahradničím pro obec Voluntarily An hour a day I garden for the community 自願 每天一小時 我為社區花園 私はコミュニティの…
Pecka
Super minimalistická stavba jak zvenku tak zevnitř. Výborně využitý složitý pozemek "na křižovatce" obklíčený komunikacemi ze dvou stran. Projektanti i…
Krásná práce, je radost si to prohlížet :-).