Del Popolo je mobilní pizzerie nabízející rustikální neapolskou pizzu.
Del popolo je mobilní pizzerie umístěná do transatlantického lodního kontejneru, který byl přestavěn na kuchyni. Stěna ze skla odhaluje interiér včetně tradiční italské vypalované pece na dřevo. Informace, menu a kde se pojízdná pizzerie nachází, naleznete zde.
Majitel, Jon Darsky pracoval s čtyřmi designéry a utratil 180 000 dolarů, aby se pizzerie vešla na korbu nakládního vozu. Velká trouba, která může dosáhnout teploty až 800 stupňů, zabírá téměř třetinu prostoru uvnitř kontejneru kuchyně.
Příprava oblíbené pizzy trvá asi 1 minutu.
Neexistuje pro slovo perex nějaký český termín?
Jen malá poznámka k dlouhému textu. To, že má samospráva malou váhu v procesu územního plánování je častý nářek samospráv.…
Velice zajímavá paní.Možná že mnoho lidí ani netuší že některé čínské mrakodrapy navrhovala tato úžasná archtitektka z Hořic.
Ambroň západní, jako je uvedeno v perexu :-)
No jo, co je od Heluz, to je kvalita 👍🏻