Del Popolo je mobilní pizzerie nabízející rustikální neapolskou pizzu.
Del popolo je mobilní pizzerie umístěná do transatlantického lodního kontejneru, který byl přestavěn na kuchyni. Stěna ze skla odhaluje interiér včetně tradiční italské vypalované pece na dřevo. Informace, menu a kde se pojízdná pizzerie nachází, naleznete zde.
Majitel, Jon Darsky pracoval s čtyřmi designéry a utratil 180 000 dolarů, aby se pizzerie vešla na korbu nakládního vozu. Velká trouba, která může dosáhnout teploty až 800 stupňů, zabírá téměř třetinu prostoru uvnitř kontejneru kuchyně.
Příprava oblíbené pizzy trvá asi 1 minutu.
Tak už nám zase UNESCO vyhrožuje a "ochránci" památek jásají, "Zachráníme" památku tím, že ji celou předěláme a její autenticita…
Hlavně že jsme "světoví". Na Smíchově máme City, Na Knížecí office - jsme ještě vůbec v Čechách? Je mi z…
Všude tam budou jen samí krásní mladí lidé; komu je nad 45, má nadváhu nebo třeba pleš, bude vstup přísně…
Dobry den, mohu dostat kontakt na autora/architekta rekonstrukce? Dekuji,
Náměstí je katastrofa - dříve v parku se stromy seděli lidé, dneska je tam žhavá pláň kam kdo němu tak…