Del Popolo je mobilní pizzerie nabízející rustikální neapolskou pizzu.
Del popolo je mobilní pizzerie umístěná do transatlantického lodního kontejneru, který byl přestavěn na kuchyni. Stěna ze skla odhaluje interiér včetně tradiční italské vypalované pece na dřevo. Informace, menu a kde se pojízdná pizzerie nachází, naleznete zde.
Majitel, Jon Darsky pracoval s čtyřmi designéry a utratil 180 000 dolarů, aby se pizzerie vešla na korbu nakládního vozu. Velká trouba, která může dosáhnout teploty až 800 stupňů, zabírá téměř třetinu prostoru uvnitř kontejneru kuchyně.
Příprava oblíbené pizzy trvá asi 1 minutu.
Stínící prvek je trochu vidět na fotkách, jiné jsem nedostala. Zhotovitel píše: " Fasádní prvek je jedním z atributů stavby. Bionická…
Všechny fotografie jsou ze 4. dubna 2025. Popisky zkusím doplnit, šlo se staveništěm od Masarykova nádraží mezi budovou Masaryčky a…
Jak se říká, slibem nezarmoutíš.
Tohle je vymazlený dům v šíleném terénu. A to, že má kolem sebe bujnou až divokou zahradu, mu hodně sluší.
Škoda, že u fotografií nejsou popisky na co a odkud se dívám a kdy to bylo foceno,