Del Popolo je mobilní pizzerie nabízející rustikální neapolskou pizzu.
Del popolo je mobilní pizzerie umístěná do transatlantického lodního kontejneru, který byl přestavěn na kuchyni. Stěna ze skla odhaluje interiér včetně tradiční italské vypalované pece na dřevo. Informace, menu a kde se pojízdná pizzerie nachází, naleznete zde.
Majitel, Jon Darsky pracoval s čtyřmi designéry a utratil 180 000 dolarů, aby se pizzerie vešla na korbu nakládního vozu. Velká trouba, která může dosáhnout teploty až 800 stupňů, zabírá téměř třetinu prostoru uvnitř kontejneru kuchyně.
Příprava oblíbené pizzy trvá asi 1 minutu.
Tak tohle vypadá fakt dobře. Občas se vážně nestačím divit, s jakými inovacemi firmy přicházejí.
Digitální potisk v dekoru drátoskla na izolačním skle je chytrý způsob, jak skloubit moderní technologie s retro estetikou. Oceňuju, že…
To je zajímavý nápad 👍🏻
Do zahrady se dá přijít i vchodovýni dveřmi, schodiště je prvek velké, tvarově zajímavé, terasy. Starý člověk se tedy může…
"Silueta původního mostu zůstala v panoramatu města zachována". Fascinuje mě, že všude kromě Prahy to chápou a dokáží rozlišit, co…