Centrum je rozděleno na tři části. Nejdříve projdete historickou expozicí, kde máte možnost poznat příběh rodiny Becherů a vzniku slavného likéru. Vystaveny jsou zde význačné původní předměty včetně knihy s prvním receptem na výrobu Becherovky. Druhá, interaktivní část odhaluje proces přípravy. Objevíte byliny a koření, ze kterých se Becherovka vyrábí. Na závěr navštívíte bar, kde můžete ochutnat produkty z portfolia Jan Becher.
Autorská zpráva
Foto: Kamil Saliba
Autoři: Zbyněk Ryška, Jan Skoupý, Refuel s.r.o.
Kreativní a projektové řízení: Ondřej Ebr, Promotime s.r.o.
Expozice: Ondřej Horák
Spolupráce: Kamila Petráková, Denisa Kyselicová
Neexistuje pro slovo perex nějaký český termín?
Jen malá poznámka k dlouhému textu. To, že má samospráva malou váhu v procesu územního plánování je častý nářek samospráv.…
Velice zajímavá paní.Možná že mnoho lidí ani netuší že některé čínské mrakodrapy navrhovala tato úžasná archtitektka z Hořic.
Ambroň západní, jako je uvedeno v perexu :-)
No jo, co je od Heluz, to je kvalita 👍🏻