Centrum je rozděleno na tři části. Nejdříve projdete historickou expozicí, kde máte možnost poznat příběh rodiny Becherů a vzniku slavného likéru. Vystaveny jsou zde význačné původní předměty včetně knihy s prvním receptem na výrobu Becherovky. Druhá, interaktivní část odhaluje proces přípravy. Objevíte byliny a koření, ze kterých se Becherovka vyrábí. Na závěr navštívíte bar, kde můžete ochutnat produkty z portfolia Jan Becher.
Autorská zpráva
Foto: Kamil Saliba
Autoři: Zbyněk Ryška, Jan Skoupý, Refuel s.r.o.
Kreativní a projektové řízení: Ondřej Ebr, Promotime s.r.o.
Expozice: Ondřej Horák
Spolupráce: Kamila Petráková, Denisa Kyselicová




























Ulice? Adresa?
kuchyně je úžasná a na první pohled mě vrátila do dětství. Jak celkovým dojmem tak spoustou detailů plně souzní s…
“Na Knížecí “ (Praha - Smíchov) je pěkná připomínka a o to větší, že v klidu a pohodě vydržela i…
Lidem, kteří momentálně uvažují o stavbě, takový voucher velmi pomůže a hlavně ušetří nějaké peníze. Líbí se mi, že děláte…
Děkujeme Heluzu za takový vánoční "dárek"..