Centrum je rozděleno na tři části. Nejdříve projdete historickou expozicí, kde máte možnost poznat příběh rodiny Becherů a vzniku slavného likéru. Vystaveny jsou zde význačné původní předměty včetně knihy s prvním receptem na výrobu Becherovky. Druhá, interaktivní část odhaluje proces přípravy. Objevíte byliny a koření, ze kterých se Becherovka vyrábí. Na závěr navštívíte bar, kde můžete ochutnat produkty z portfolia Jan Becher.
Autorská zpráva
Foto: Kamil Saliba
Autoři: Zbyněk Ryška, Jan Skoupý, Refuel s.r.o.
Kreativní a projektové řízení: Ondřej Ebr, Promotime s.r.o.
Expozice: Ondřej Horák
Spolupráce: Kamila Petráková, Denisa Kyselicová
Stínící prvek je trochu vidět na fotkách, jiné jsem nedostala. Zhotovitel píše: " Fasádní prvek je jedním z atributů stavby. Bionická…
Všechny fotografie jsou ze 4. dubna 2025. Popisky zkusím doplnit, šlo se staveništěm od Masarykova nádraží mezi budovou Masaryčky a…
Jak se říká, slibem nezarmoutíš.
Tohle je vymazlený dům v šíleném terénu. A to, že má kolem sebe bujnou až divokou zahradu, mu hodně sluší.
Škoda, že u fotografií nejsou popisky na co a odkud se dívám a kdy to bylo foceno,