Centrum je rozděleno na tři části. Nejdříve projdete historickou expozicí, kde máte možnost poznat příběh rodiny Becherů a vzniku slavného likéru. Vystaveny jsou zde význačné původní předměty včetně knihy s prvním receptem na výrobu Becherovky. Druhá, interaktivní část odhaluje proces přípravy. Objevíte byliny a koření, ze kterých se Becherovka vyrábí. Na závěr navštívíte bar, kde můžete ochutnat produkty z portfolia Jan Becher.
Autorská zpráva
Foto: Kamil Saliba
Autoři: Zbyněk Ryška, Jan Skoupý, Refuel s.r.o.
Kreativní a projektové řízení: Ondřej Ebr, Promotime s.r.o.
Expozice: Ondřej Horák
Spolupráce: Kamila Petráková, Denisa Kyselicová
Tak už nám zase UNESCO vyhrožuje a "ochránci" památek jásají, "Zachráníme" památku tím, že ji celou předěláme a její autenticita…
Hlavně že jsme "světoví". Na Smíchově máme City, Na Knížecí office - jsme ještě vůbec v Čechách? Je mi z…
Všude tam budou jen samí krásní mladí lidé; komu je nad 45, má nadváhu nebo třeba pleš, bude vstup přísně…
Dobry den, mohu dostat kontakt na autora/architekta rekonstrukce? Dekuji,
Náměstí je katastrofa - dříve v parku se stromy seděli lidé, dneska je tam žhavá pláň kam kdo němu tak…