Centrum je rozděleno na tři části. Nejdříve projdete historickou expozicí, kde máte možnost poznat příběh rodiny Becherů a vzniku slavného likéru. Vystaveny jsou zde význačné původní předměty včetně knihy s prvním receptem na výrobu Becherovky. Druhá, interaktivní část odhaluje proces přípravy. Objevíte byliny a koření, ze kterých se Becherovka vyrábí. Na závěr navštívíte bar, kde můžete ochutnat produkty z portfolia Jan Becher.
Autorská zpráva
Foto: Kamil Saliba
Autoři: Zbyněk Ryška, Jan Skoupý, Refuel s.r.o.
Kreativní a projektové řízení: Ondřej Ebr, Promotime s.r.o.
Expozice: Ondřej Horák
Spolupráce: Kamila Petráková, Denisa Kyselicová
Souhlasím, že vliv Filharmonie na okolí bude menší než vliv okolí na Filharmonii. Ale pokud jde o problém dopravy a…
Tak možná proto, že potřebují změřit, za jak dlouho se napršená voda vsákne na přesně dané ploše? Přece jen jde…
Souhlasím s umístěním na nevhodném místě. Také se mi nelíbí rozsáhlost a velké pochozí rampy. Dopravní obsluha.Metro.Garaže.Tramvaje.Nádraží.
Hodně jsem už o téhle maltě četl a zjišťoval, zdá se mi to jako velmi dobrá volba na stavbu domu,…
Negativní vlivy nebude mít Filharmonie na okolí, ale okolí na Filharmonii. Koncentrace dopravních provozů aut na Magistrále, železnice na tratích…