Restaurace je situovaná na nároží v přízemí hotelu, velkorysá okna směřují do Náměstí Republiky a na Obecní dům. Navazuje na ně předzahrádka. Majitelé se rozhodli změnit její konzervativní výraz na mladistvější, méně formální, služby rozšířili o přípravu pizzy. Do prostoru jsme tedy museli zakomponovat plynovou pizza pec. Restaurace je otevřená od brzkého rána až do nočních hodin, její služby se však v průběhu dne mění – od snídaní, přes restauraci a la carte, po noční bar.
Pro potřeby hotelových hostí a zejména pro plynulý chod snídaní jsme vestavbou galerie zvětšili počet míst k sezení. Pro komfort hostů jsme realizovali chlazení s koncovými prvky integrovanými do podhledu. Základ interiéru tvoří mimo světlých tónů stěn a podhledu kvalitní dřevěná podlaha. Vestavěnému interiéru dominuje velkorysý barový pult, černá ocel a mosaz, dub, bílý obklad stěn. Černá a zlatá se uplatnily i při výběru centrálního osvětlení a nástěnných lamp. Interiér je oživený pastelově zbarveným čalouněným nábytkem, zútulněný živou zelení.
Autorská zpráva
Autoři: CAMA Architekti – Lenka Chromíková, Jan Švestka, David Straka
Projekt interiéru do finální podoby pozměnil izraelský designér Guri Meir
Investor: HMG s.r.o
Podlahová plocha: 240 m2
Obestavěný prostor: 975 m3


















Hodně mě překvapilo, že je v areálu Pražského hrad tahle zanedbaný dvorek. Na leteckých snímcích to vypadá líp, jako že…
Díky za odkaz, opravdu zajímavý projekt! Rekonstrukce za plného provozu je vždycky náročná, a je skvělé vidět, jak se to…
Ano, továrna v Pardubicích je velmi zajímavá. Kromě jiného rekonstrukce probíhala za plného provozu. Přikládám odkaz na celou stavbu, je…
V rámci Prahy jde o jednu z nejhlučnějších lokalit, které lze v centru najít. ideální pro drahé kanceláře a bydlení.…
Nejvíce mě oslovila stavba – Továrna v Pardubicích, a myslel jsem to spíše designově, že se mi některé ty stavby…