Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené
hovězí maso
Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze
prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem.
V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku
z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager.
Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky
závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující
k původu steaků.
Autorská zpráva
Foto: BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan
Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m2
Tak si říkám, nakolik je takto nasvícená katedrála autentická, jestli má tu správnou atmosféru. Nebo jestli by ji původní stavitelé…
Ostrava to udělala chytře a tím, že počkala, objevila a mohla vyřešit i novodobý problém se zásilkovými boxy.
Bez ohledu na hodnocení co je hezké má tahle lávka ohromné plus hlavně pro děti, a to v průhlednosti zábradlí.
Nádhera! jaká lehkost oproti tuposti lávky v Praze mezi Karlínem a Holešovicemi !!!!
Tohle by člověka jen naštvalo. Prý sociální bydlení, takže předpokládám i cenově dostupné, a při tom nejmenší byt má 58…