Dock House

Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené hovězí maso

Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem. V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager. Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující k původu steaků. 

Autorská zpráva
Foto:
BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan

 

Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m

Zadejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*