Bučení krav, hluk ventilátoru, dunění plechových vrat.
Syrové přítmí a ostré světlo industriálních lamp. Hrubá prkna, vyšisovaná
deštěm. Na statku všední realita, v pražské restauraci, zaměřené na steaky z amerického
i českého hovězího, realita nevšední.
S rozšířením prošel interiér zásadní změnou. Má jednoduchý výraz a dle zásad
moderního foodstylingu dává vyniknout aranžmá jídel na talíři. Dispozice staví
na jasném vztahu mezi vstupem a barem, intuitivní orientaci a účelném
uspořádání komorních prostor. Materiálové řešení kombinuje nové a omšelé
povrchy. Staré vytváří vlídný dekor: obnažené zdivo, nepravidelnost omítek,
tvarování kleneb. Nové je navrženo v syrovém duchu hospodářských staveb:
nechráněný beton, rezavý kov, opršelé dřevo. Temné prostředí toalet ostře
kontrastuje s vlídným interiérem, panely z řízeně korodovaného plechu rozdělují
prostor na způsob dobytčích kotců.
Autorská zpráva
Autor: skutek architecture – Ondřej Dvořák, Jiří Matys;
spolupráce Marek Václavík, Zdeněk Pech
Dodavatelé: Valtrostav s.r.o., Laserdog s.r.o., Restaurant Charlie’s World
s.r.o.
Nástěnná malba: Anna Toshcheva




























Pánové, děláte mi radost. Světlíky, jako na Vinohradech a split level v garážích, jako pod Dostavbou národního divadla. Děkuji
Tak do toho rozhodně jděte. Určitě nebudete litovat ;)
Dost uvažujeme o tom smaltovaném skle.
Jde o tiskovou zprávu T-mobile. Kasá se tedy ten, kdo si zasmluvnil jméno arény a kdo má průraznější PR. :-)…
Snad jsem to někde prehledl, aneb kdy dospějeme k tomu, ze se ocení a zmíní i ten, kdo stoji za…