Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené
hovězí maso
Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze
prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem.
V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku
z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager.
Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky
závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující
k původu steaků.
Autorská zpráva
Foto: BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan
Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m2
Mě ten vstup do areálu vždy odrazoval. Tváří se jako prostor u fabriky a ne veřejný park. Nijak neláká ke…
Možná by pro začátek stačilo zprovoznit průchod okolo kostela sv. Kosmy a Damiána.
Chybí přímé propojení s nábřežím Vltavy; ideálně široké schody v ose kostela k náměstí Pod Emauzy k Zídkovým sadům. Něco…
Bílý ciferník s bílými ručičkami na bílém podkladu - to je tedy inteligentní nápad! Nýtovaná konstrukce mostu skončí v muzeu.…
Dobrovolně Hodinu denně Zahradničím pro obec Voluntarily An hour a day I garden for the community 自願 每天一小時 我為社區花園 私はコミュニティの…