Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené
hovězí maso
Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze
prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem.
V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku
z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager.
Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky
závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující
k původu steaků.
Autorská zpráva
Foto: BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan
Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m2


























Pánové, děláte mi radost. Světlíky, jako na Vinohradech a split level v garážích, jako pod Dostavbou národního divadla. Děkuji
Tak do toho rozhodně jděte. Určitě nebudete litovat ;)
Dost uvažujeme o tom smaltovaném skle.
Jde o tiskovou zprávu T-mobile. Kasá se tedy ten, kdo si zasmluvnil jméno arény a kdo má průraznější PR. :-)…
Snad jsem to někde prehledl, aneb kdy dospějeme k tomu, ze se ocení a zmíní i ten, kdo stoji za…