Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené
hovězí maso
Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze
prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem.
V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku
z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager.
Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky
závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující
k původu steaků.
Autorská zpráva
Foto: BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan
Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m2
MOC DOBRÝ, AŽ VÝBORNÝ
Tohle je perfektní věc, to jim v dobrém závidím!
Takové časopisy umí být velmi užitečné, díky jednomu podobnému jsem se dozvěděl o cihlách Heluz a hodně mi to pomohlo,…
Ta doživotní záruka, to už je něco! Super! A dům je nádherný!
Bazén, knihovna, kuchyně, ateliéry, venkovní hřiště?