Redesign restaurace specializující se na steaky a stařené
hovězí maso
Z původního „lodního“ interiéru jsme ponechali pouze
prkenný strop s trámy a podlahu a opatřili jej novým nátěrem.
V podstatě monochromatický interiér dává vyniknout dřevěným prvkům nábytku
z drásaného dubu včetně drahokamu restaurace – zrárně masa Dry Ager.
Jediným barevným momentem, který celý prostor rozzáří, jsou zlaté vnitřky
závěsných lamp. Na čelních stěnách je grafika Jakuba Šejvla odkazující
k původu steaků.
Autorská zpráva
Foto: BoysPlayNice – Martin Tůma a Jakub Skokan
Místo: Michelská 59, Praha – Michle
Investor: Dock Food s.r.o.
Architekt: mar.s architects
Plocha: 65m2


























“Na Knížecí “ (Praha - Smíchov) je pěkná připomínka a o to větší, že v klidu a pohodě vydržela i…
Lidem, kteří momentálně uvažují o stavbě, takový voucher velmi pomůže a hlavně ušetří nějaké peníze. Líbí se mi, že děláte…
Děkujeme Heluzu za takový vánoční "dárek"..
Tento voucher vypadá zajímavě. Kombinace vrácení peněz při nákupu a výrazné slevy na okna může výrazně snížit celkové náklady. Je…
Do 4/1 jsou Mockerovy domy přístupné v rámci akce Vánoční putování Pražským hradem https://www.hrad.cz/cs/kultura-na-hrade/program/vanocni-putovani-prazskym-hradem-1-13462